Известие

Collapse
No announcement yet.

Млада жена в малка кола – агресия на пътя

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

То не е самочуствие, а агресия с цел доказване, че аксиомата негър скиор-жена шофьор-евреин миньор, не е вярна...

То има изключения от тази аксиома, но само потвърждават правилото.
    Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
      Това със жените го наблюдавам от доста време насам и смея да твърдя да не кажа повече от мъжете но масово нарушават правилата на движението,и особенно тия които карат фирмени коли итн........Не знам на какво се дължи това огромно самочувствие на пътя.
      Това важи не само за жените, но и за мъжете във фирмените коли и най-вече бусове.
      Нали не са тяхни и ги юркат на воля.
      Един безработен приятел беше започнал да ги снима на един легнал полицай, където има много опасна пешеходна пътека. Там минават децата, които учат в прогимназията, а има и детска градина.
      Пича им правеше клипчета с камерата, а после...
      Не! Съвсем не ги пращаше до КАТ.
      Пращаше ги директно като поща до шефовете на съответната фирма.
      Получи бая благодарствени писма
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Пресен пример от преди 10 мин .
        Седим си с един познат пред фитнеса и правим мухабет ...
        В дясна лента паркирани коли , улицата тясна . Идва един '' шипар '' с фирмена баничарка , отнема предимството на насрещните и се задръстват . '' Шипара '' почва да крещи по хората (3-4 коли ) , че били малоумници , имало място да се мине ( място имаше ... за колело ) и стана скандал . Хората му обясняват да върне 5 метра назад , защото не е с предимство , за да могат да минат . '' Шипара '' крещи , дзвери се и се инати . След 10 минутни скандали тоя върна , хората си заминаха по пътя и ''шипара '' се спря пред нас с думите : '' Ето заради такива некадърници няма да се оправим никога , може ли толкова прости хора да има ? ''
        Погледнах го недоумявайки прост ли е или луд , и му обясних че хората са си били в правото , той ми се смее насреща . Разбира се , след това тона се промени и му обяснихме , че заради такива негодници като него няма да се оправим и че е за бой , ама той очевидно притеснен провери дали му върви служебното Рено Канго .
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
          Това важи не само за жените, но и за мъжете във фирмените коли и най-вече бусове.
          Нали не са тяхни и ги юркат на воля.
          Един безработен приятел беше започнал да ги снима на един легнал полицай, където има много опасна пешеходна пътека. Там минават децата, които учат в прогимназията, а има и детска градина.
          Пича им правеше клипчета с камерата, а после...
          Не! Съвсем не ги пращаше до КАТ.
          Пращаше ги директно като поща до шефовете на съответната фирма.
          Получи бая благодарствени писма
          Не съм казал че само жените нарушават правилата,мъжете също,но реших да споделя понеже водя от доста време наблюдения по този въпрос и понеже темата е за жените-със всеки изминал ден това ми прави все по голямо впечатление.А колкото до така наречените баничарки,бусове всякакви такива частни коли итн........... имам друго мнение по този въпрос,но смятам да не го казвам понеже не му е тук мястото.

---------- Post added at 19:59 ---------- Previous post was at 19:54 ----------

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
          Пресен пример от преди 10 мин .
          Седим си с един познат пред фитнеса и правим мухабет ...
          В дясна лента паркирани коли , улицата тясна . Идва един '' шипар '' с фирмена баничарка , отнема предимството на насрещните и се задръстват . '' Шипара '' почва да крещи по хората (3-4 коли ) , че били малоумници , имало място да се мине ( място имаше ... за колело ) и стана скандал . Хората му обясняват да върне 5 метра назад , защото не е с предимство , за да могат да минат . '' Шипара '' крещи , дзвери се и се инати . След 10 минутни скандали тоя върна , хората си заминаха по пътя и ''шипара '' се спря пред нас с думите : '' Ето заради такива некадърници няма да се оправим никога , може ли толкова прости хора да има ? ''
          Погледнах го недоумявайки прост ли е или луд , и му обясних че хората са си били в правото , той ми се смее насреща . Разбира се , след това тона се промени и му обяснихме , че заради такива негодници като него няма да се оправим и че е за бой , ама той очевидно притеснен провери дали му върви служебното Рено Канго .
          Шипар=?Какво означава тази дуничка?
          Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 23:02.
          АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Шипар, шиптър - демек албанец?
            Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
            Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
            Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщение
              Шипар, шиптър - демек албанец?
              шипар=шопар=Угоено мъжко прасе, нерез.
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
              ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

И аз вчера имах среща с агресивен чичак с форд фиеста на 10+ години. Дали заради това, че съм със счупена ръка или просто съм помъдрял с времето, но въобще не се натоварих. Върнах назад и му отстъпих, макар че му бях направил място за два тира да се разминат.
                Беше смешна и жалка картина да гледам озверелия му поглед през прозореца на овехтялата малолитражка, докато се разминавахме. Явно си мислеше, че трябва да го взема за гангстер, а всъщност видях един нещастен човек, търсещ начин да разтовари личните си проблеми на пътя.
                Почна силно да ме натъжава вече нашенската простотия. Явно мизерията сериозно смазва психиката на българина, особено на нискоинтелигентния такъв.
                _______
                146 JTD - ex
                Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                  шипар=шопар=Угоено мъжко прасе, нерез.
                  Точно
                  Това е думата която най-много му подхождаше на индивида - в колата изглеждаше висок , с избръсната глава и 2 големи обеци , тегло около 140 килограма според скромната ми преценка
                  145 1.6 ТС '97 ех.
                  145 1.9 JTD '00
                  307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                    И аз вчера имах среща с агресивен чичак с форд фиеста на 10+ години. Дали заради това, че съм със счупена ръка или просто съм помъдрял с времето, но въобще не се натоварих. Върнах назад и му отстъпих, макар че му бях направил място за два тира да се разминат.
                    Беше смешна и жалка картина да гледам озверелия му поглед през прозореца на овехтялата малолитражка, докато се разминавахме. Явно си мислеше, че трябва да го взема за гангстер, а всъщност видях един нещастен човек, търсещ начин да разтовари личните си проблеми на пътя.
                    Почна силно да ме натъжава вече нашенската простотия. Явно мизерията сериозно смазва психиката на българина, особено на нискоинтелигентния такъв.
                    Напълно споделям
                    http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
                    159 1.9JTDm
                    156 1.8TS ...exxxx
                    145 1.4TS ...exxxx

Comment

Добре, че не е слезнал с тръбата да те погне, после иди се оправяй, неизбежна или избежна е била отбраната с гипса у главата...

Comment

Много правилно казано... А не те ли притеснява факта, че живееш сред такива комплексирани неграмотници и те те са постоянно около теб, където и да отидеш..?

Comment

Днес не видях нито една агресивна млада жена в малка кола , което е добре , но видях бял опел корса с 2 момичета вътре , бяха си пуснали музика , караха си кротко и на таблото им имаше поне 20 малки плюшени животни. Не знам защо но това ме развесели.
                          ...

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                            Много правилно казано... А не те ли притеснява факта, че живееш сред такива комплексирани неграмотници и те те са постоянно около теб, където и да отидеш..?
                            Притеснява ме, разбира се...

Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                            Днес не видях нито една агресивна млада жена в малка кола , което е добре , но видях бял опел корса с 2 момичета вътре , бяха си пуснали музика , караха си кротко и на таблото им имаше поне 20 малки плюшени животни. Не знам защо но това ме развесели.
                            Добре е да има и такива моменти

---------- Post added at 20:31 ---------- Previous post was at 20:26 ----------

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                            Добре, че не е слезнал с тръбата да те погне, после иди се оправяй, неизбежна или избежна е била отбраната с гипса у главата...
                            То не е точно гипс, ами някакъв бинта с епоксидна смола и не тежи. Не става за самоотбрана.
                            А тези, които бият, не приказват много. виждал съм го отстрани като наблюдател (за щастие) а и го знам от историите на един познат полу-професинален търкалждия Караше един голф 3 - потенциален кандидат да се заядеш с него на пътя и си нямаш идея в какво се забъркваш
                            _______
                            146 JTD - ex
                            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Като стана въпрос за тия дето не говорят , да ви разкажа една случка ... от преди няколко месеца .
                              Центъра на Пазарджик . Спира тролейбус . Зад него някаква кола ... мисля Вектра . Зад нея някаква по-лъскава , пълна с превъзбудени , около 23-24 годишни лигльовци . Отсреща идват коли , и въпросните автомобили чакат тролея да тръгне , за да потеглят и те . Сваля се стъклото на лошо гледащите в лъскавата кола и най-безцеремонно в се изхвърля чанта , пълна с опаковки и хартии от дюнери . В този момент се чу дърпане на ръчна спирачка - кръъъъък , отвори се вратата и от колата слезе мъж на видима възраст около 50 години , около 1,90 висок и доста ... голям . Типичен як българин ! И съвестен ! Отиде до задната кола , взе чантата и както я държеше с един удар размаза шофьорското стъкло и юмрука му попадна заедно с чантата с боклуците върху лицето на '' лошо гледащия шофьор '' . Обърна се , качи се в колата си и тръгна по потеглилия тролей . Всички , включително и аз ( отстрани е пешеходна зона и има доста хора ) започнахме да пляскаме на въпросния човек . Той свирна леко с клаксона и продължи , а боклуджииската кола си остана там
                              145 1.6 ТС '97 ех.
                              145 1.9 JTD '00
                              307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                                ... В този момент се чу дърпане на ръчна спирачка - кръъъъък , отвори се вратата и от колата слезе мъж на видима възраст около 50 години , около 1,90 висок и доста ... голям . Типичен як българин ! И съвестен ! Отиде до задната кола , взе чантата и както я държеше с един удар размаза шофьорското стъкло и юмрука му попадна заедно с чантата с боклуците върху лицето на '' лошо гледащия шофьор '' .
                                То тва като в "Десперадо".
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X